Διπλωματική Συναυλία Κύριου Καλλιτεχνικού Αντικειμένου και Ενορχήστρωση Τζαζ κομματιών - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εργασία πραγματεύεται πέντε καταξιωμένες διεθνώς συνθέσεις από την εργογραφία της Τζαζ μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με πρωτότυπο τρόπο, για σύνολο που απαρτίζεται από εννέα μουσικά όργανα. Το πρακτικό μέρος ολοκληρώθηκε με την οργάνωση και επίτευξη συναυλίας σε μουσική σκηνή που συνοδευόταν από ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση

The dissertation deals with five internationally renowned compositions from the works of jazz music tradition, orchestrated in an original way, for an ensemble consisting of nine musical instruments. The practical part was completed with the organization and creation of a concert on a music stage, and accompanied by recording and video recording
Dissertation entitled main artistic objects and orchestration of jazz standarts
Keywords: ενορχήστρωση, τζαζ, αυτοσχεδιασμός, σύνολο τζαζ; orchestration, jazz, improvisation, jazz band