Η ιστορια του Πυροσβεστικού σώματος στην Ελλάδα και στην Κέρκυρα - (:unkn) unknown (My University, 2019)
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Keywords: Πυροσβεστικό σώμα Ελλάδος, Κέρκυρα