Ευρετικές και υπολογιστικές μέθοδοι επίλυσης προβλημάτων - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η επίλυση προβλημάτων, η οποία είναι τμήμα της διαδικασίας της σκέψης, αποτελεί έναν σημαντικό ερευνητικό κλάδο, στον οποίον αρκετές υπολογιστικές και ευρετικές μέθοδοι έχουν προταθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στην παρούσα διπλωματική εργασία, αφού ορίσουμε και αναλύσουμε το θέμα της επίλυσης ενός προβλήματος, πραγματοποιείται μια βιβλιογραφική ανασκόπηση γνωστών και καθιερωμένων υπολογιστικών και ευρετικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων.
Keywords: Ευρετικές, Υπολογιστικές, Επίλυση, Προβλήματα