Ανάπτυξη Εφαρμογής σε Blockchain - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αναπτύχθηκε ένα αποκεντρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας χρησιμοποιώντας το εθήρηουμ μπλοκτσαιν , στο οποίο συγκεντρώνονται όλοι οι ψήφοι και τα ονόματα των υποψηφίων με την μορφή συναλλαγών. Έγινε τεχνική ανάλυση των ιδιετερωτήτων ενός μπλοκτσαιν και συγκεκριμένα του εθήρηουμ και περιγράφονται λεπτομερώς παρόμοιες υλοποιήσεις από την διεθνή βιβλιογραφία.

A decentralized electronic voting system was developed using the etherium blockchain, which gathers all the votes and names of candidates in the form of transactions. A technical analysis of the specifics of a blockchain and in particular of the etherium was performed and similar implementations from the international literature are described in detail.
Blockchain Application Development
Keywords: έξυπνα συμβόλαια , μπλοκτσαιν , σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας , εθήρηουμ; smart contracts , blockchain , electronic voting system , ethereum