Otium - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η εργασία αυτή διαπραγματεύται την έννοια της ιδιωτικότητας, τοσο ιστορικά όσο και θεωρητικά και στη συνέχεια παρουσιάζει τρία εικαστικά έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της μελέτης αυτής, προκειμένου να σχολιάσουν την ιδιωτικότητα σήμερα.

This study explores the limits of the meaning of the word privacy, both historically and theoretically and continues by presenting three art works, created as a comment to today's notion of privacy.
Keywords: Ιδιωτικότητα, επαυξημένη πραγματικότητα, βίντεο τέχνη, βίντεο ποίηση, εγκατάσταση.; Privacy, augmented reality, AR, Video art, Video poetry, installation.