Ντοκιμαντέρ Παρατήρησης: Η ανάπτυξη τησ τέχνης στο μοναστήρι του Αγίου Προδρόμου - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η εργασία αναφέρεται στις τέχνες που αναπτύσονται στο μοναστήρι του Αγίου Προδρόμου. Αυτές είναι η κεραμική και η αγιογραφία. Πρωταγωνιστής είναι ο μοναδικός μοναχός που φιλοξενεί το μοναστήρι και ο βοηθός του. Απεικονίζονται επίσης σκηνές καθημερινότητας.
Keywords: ντοκιμαντέρ, παρατήρηση, μοναστήρι, κεραμική, αγιογραφία, τέχνη