Διπλωματική Συναυλία Ι - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Συναυλία/παρουσίαση, 5 μουσικών κομματιών του τζαζ και του ελληνικού ρεπερτορίου, ενορχηστρωμένα για τζαζ κουαρτέτο (ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, κοντραμπάσο και ντραμς)

Live concert/presentation of 5 musical pieces taken from the jazz and the greek repertoire, arranged for a jazz quartet (electric guitar, piano, double bass and drums)
Graduation Recital I
Keywords: μουσική, τζαζ, αυτοσχεδιασμός, κουαρτέτο, ενορχηστρώσεις; music, jazz, improvisation, quartet, arrangements