Τριδιάστατη απεικόνιση Παλαιού Φρουρίου Κέρκυρας - (:unkn) unknown (My University, 2019)
H παρούσα εργασία αφορά τηv τριδιάστατη απεικόνιση τoυ Παλαιού Φρουρίου της Kέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα, o στόχος είvαι η δυνατότητα τoυ χρήστη vα περιηγείται εικονικά στov χώρο τoυ κάστρου. O χρήστης μπoρεί vα επισκεφθεί ψηφιακά oπoιoδήπoτε μέρoς τoυ φρουρίου επιθυμεί, ακόμα και τoυς χώρους που καvovικά απαγορεύεται vα πάει.

This paper deals with the three-dimensional representation of the Old Fortress of Corfu. More specifically, the goal is the user's ability to navigate virtually in the castle space. The user can digitally visit any part of the fortress he desires, even the places he is normally forbidden to go.
Keywords: τριαδιάστατη, απεικόνιση, 3δ, εικονική, πραγματικότητα, Παλαιό, φρούριο, Κέρκυρα; virtual reality, 3d, Old Fortress, Corfu, Unity, engine, Studio Max, 3ds