Σύνθεση Έργου για Ορχήστρα: Lifeline - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Το έργο Lifeline για ορχήστρα αποτελεί τον καρπό πενταετούς φοίτησης (2014-2019) στο Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου στην Κέρκυρα. Όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρώθηκαν αρκετές γνώσεις σχετικά µε τα συνθετικά εργαλεία και τον τρόπο διαχείρισης φθογγικού υλικού καθώς επίσης και πολλά, διαφορετικά µουσικά ερεθίσµατα. Στο έργο Lifeline συναντώνται τα υπέροχα ηχοχρώµατα, οι υφές και οι χρωµατικές αντιθέσεις που χαρίζει µια ορχήστρα.
Keywords: σύνθεση, ορχήστρα, τεχνικές, ανάλυση, ζωή, μουσική