“ Προσέγγιση στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας κατά την περίοδο 1833-1913” - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η έρευνα της Matilde Morcillo Rosillo έχει ως θέμα τις σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ισπανίας την περίοδο 1833-1913 και δημοσιεύθηκε το 1995. Το τμήμα της έρευνας που μεταφράστηκε επικεντρώνεται περισσότερο στις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών με μία μικρή αναφορά στις εμπορικές σχέσεις.
“Aproximación a las relaciones de España con Grecia 1833-1913”
Keywords: ελληνοϊσπανικές σχέσεις, διπλωματία, 1833-1913; greek-spanish relations- diplomacy, 1833-1913