Motorcycle (2021): Οι χώροι μεταξύ των διπόλων, η μετάβαση ως (α)συνέχεια ή αυτονομία, οι πολλαπλότητες του χρόνου ως έκκριση αποκρίσεων και η αναζήτηση της διαλεκτικής σύνθεσης - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το έργο, φτιαγμένο τόσο από αλγόριθμους όσο και διαισθητικά, παρουσιάζει ένα τρίπτυχο σωματικών ασκήσεων, διανοητικών εργασιών και συναισθηματικών αποδοχών, διαμορφούμενο μέσα από τους ενδιάμεσους χώρους διπόλων όπως η σωματική απόκριση και η συναισθηματική εμπειρία, ο θόρυβος και η συμβατικότητα, και η γραμμικότητα έναντι της περιπλάνησης. Η μουσική είναι η ταλάντωση μεταξύ πόλων, όπως αυτή μαρκάρει και μαρκάρεται από τον χρόνο - ο τελευταίος ρέει με πολλαπλούς τρόπους μέσα στο έργο, δίνοντας χώρο στην υποκειμενικότητα να φτιάξει τη δική της ησυχία, κόπωση, συγκίνηση, αν τη διαθέτει, και ολοκλήρωση, αν τη διακρίνει.
Keywords: χρόνος, ώρα, απόκριση, ηλεκτροακουστική σύνθεση, πειραματική μουσική, συναισθηματική αντίδραση, δίπολα, διαλεκτική, υποκειμενικότητα, αργή διαδικασία, αργός κινηματογράφος, ακουσματική, μη-δυαδικός, σώμα, διάνοια, ύπνος, όνειρα, υποσυνείδητο, συνείδηση, αποτυχία, θόρυβος, αρμονία, δημοφιλής, ποπ, μη τελεολογικός, γραμμικός, κυκλικότητα, τροχιά, κατακόρυφος χρόνος, στατικότητα, στιγμιαίος, χειρονομία, κώδικας, προγραμματισμός, σφάλμα, ασυνέχεια; time, affect, emotion, response, electroacoustic music, composition, experimental music, bipolar, binary, non-dual, non-binary, subjectivity, slow process, slow cinema, acousmatic, dialectic, body, intellect, sleep, dreams, subconscious, consciousness, failure, noise, harmony, popular, pop, non-teleological, linear, circularity, orbit, vertical time, static, gestural time, moment time, multiply-directed time, time-image, supercollider, programming, discontinuity, error