Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής για την υλοποίηση ψηφιακής ντουλάπας (Digital Wardrobe) - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων στοχεύει στην παρουσίαση πολυμεσικού περιεχομένου και στην αλληλεπίδραση των χρηστών μέσω προγραμμάτων περιήγησης, όπως το Google Chrome. Ο σχεδιασμός γραφικών, η διεπαφή και εμπειρία χρήστη, και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αποτελούν βασικούς τομείς, ενώ η ανάπτυξή τους συχνά πραγματοποιείται από ομάδες επαγγελματιών. Διαχρονικά, οι ιστοσελίδες έχουν συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων όπως η πρόσβαση στην πληροφορία και η επικοινωνία. Σήμερα, με τη συνδρομή της τεχνολογίας, διευκολύνουν την απομακρυσμένη εργασία και τις ηλεκτρονικές αγορές, ενώ στο μέλλον, με την τεχνητή νοημοσύνη, θα απλοποιήσουν ακόμα περισσότερες ανάγκες της καθημερινότητας. Παρόλα αυτά, ένα σύγχρονο πρόβλημα που παραμένει δύσκολο στη διαχείριση είναι η οργάνωση προσωπικών αντικειμένων, όπως τα είδη ένδυσης, το οποίο συχνά οδηγεί σε ακατάστατους χώρους, άγχος και άσκοπα έξοδα. Στην παρούσα εργασία παρουσιάζουμε τη διαδικτυακή εφαρμογή “Digital Wardrobe”, η οποία δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Με τη χρήση τεχνολογιών όπως η MongoDB για τη βάση δεδομένων, το Node.js και το Express.js για το Back-End, και το React.js για το Front-End, η εφαρμογή προσφέρει εύκολη και γρήγορη οργάνωση της γκαρνταρόμπας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τους χρήστες.

The development of web applications and websites aims to present multimedia content and user interaction through browsers such as Google Chrome. Graphic design, interface and user experience, and search engine optimisation are key areas, and their development is often carried out by teams of professionals. Throughout time, websites have helped solve problems such as access to information and communication. Today, with the help of technology, they facilitate remote working and online shopping, and in the future, with artificial intelligence, they will simplify even more everyday needs. However, a modern problem that remains difficult to manage is the organisation of personal items such as clothing, which often leads to clutter, stress and unnecessary expense. In this thesis we present the web application "Digital Wardrobe", which provides a solution to this problem. By using technologies such as MongoDB for the database, Node.js and Express.js for the Back-End, and React.js for the Front-End, the application provides easy and fast wardrobe organization, saving time and money for users. Translated with DeepL.com (free version)
Development of a web application for the implementation of a digital wardrobe (Digital Wardrobe)
Keywords: Ψηφιακή Ντουλάπα, Οργάνωση, Διαδικτυακή Εφαρμογή, Ασφάλεια Δεδομένων, Ένδυση; Digital Wardrobe, Organization, Web Application, Data Security, Clothing