Μετάφραση και σχολιασμός του άρθρου “Troubled Communication: Cross-Cultural Misunderstandings in the Asylum-Hearing” - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η παρούσα εργασία περιλαμβάνει τη μετάφραση του άρθρου “Troubled Communication: Cross-Cultural Misunderstandings in the Asylum- Hearing” του Walter Kälin, το οποίο σχετίζεται με τις παρανοήσεις που απορρέουν από τις διαπολιτισμικές διαφορές μεταξύ των αιτούντων άσυλο και των υπαλλήλων στη συνέντευξη χορήγησης ασύλου, και παραθέτει το μεταφραστικό του σχολιασμό.
Keywords: αιτών άσυλο, υπάλληλος, συνέντευξη χορήγησης ασύλου, διαπολιτισμικές διαφορές, διαπολιτισμική επικοινωνία, τρόπος έκφρασης, διερμηνέας