Dreamscape - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το έργο Dreamscape ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2019. Η ζωή όλων μας είναι συνυφασμένη με τα όνειρα: ευχάριστα, άσχημα, παράξενα, μυστηριώδη ή εφιαλτικά. Μας αναστατώνουν ή μας γεμίζουν προσδοκίες, μας χαλούν τη διάθεση ή μας κάνουν αισιόδοξους. Το έργο μου αποτελεί ένα πληθωρικό παζλ θραυσμάτων ονειρικών στοιχείων σταδιακά επιβραδυνόμενου ρυθμού. Επιχείρησα να δημιουργία ένα ονειρικό κόσμο που αντιστέκεται στο χωροχρόνο, περιγράφοντας κατά τη δικιά μου οπτική γωνία την άμεση επιρροή της καθημερινότητας στα όνειρα.
Dreamscape
Keywords: Ηλεκτρονική Μουσική , Παυλίδης , Γεώργιος , Διπλωματική , Ανδρέας , Μνιέστρης, όνειρο; Electroacoustic music , George , Pavlides , Dreamscape , Dream