Διαδικτυακή συμπεριφορά των χρηστών του διαδικτύου όσον αφορά ιατρικές αναζητήσεις - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η εν λόγω πτυχιακή εργασία αφορά στην ανάλυση της διαδικτυακής συμπεριφορά των Ευρωπαίων πολιτών σε διαδικτυακές, ιατρικές αναζητήσεις. Βάσει βιβλιογραφίας παρατηρείται μικρός αριθμός ερευνών που πραγματεύονται την επίπτωση των αναζητήσεων αυτών στο επίπεδο της υγείας των χρηστών. Έτσι σκοπός της εργασίας είναι να αναλυθεί πόσο αλλά και πώς επηρεάζει η πληροφορία που λαμβάνεται μέσω του διαδικτύου, λαμβάνοντας υπόψιν την ποιότητά της, τις πηγές που χρησιμοποιήθηκαν κ.α., το επίπεδο υγείας των χρηστών όπως οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται.
Keywords: διαδικτυακές αναζητήσεις, διαδικτυακή συμπεριφορά; digital health literacy