ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η σύγχρονη εποχή και οι εξελίξεις και δη στην τεχνολογία χαρακτηρίζεται από τη ραγδαία ανάπτυξη της, πόσο μάλλον στο κομμάτι της Τέχνης που όλο και περισσότερο συναντάμε ένα «πάντρεμα» της τεχνολογίας με την αισθητική, με την Τέχνη. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, των νέων μορφών εικαστικής παρέμβασης έρχεται πλέον σε κάθε μορφή, είτε από μια διαδραστική καλλιτεχνική εγκατάσταση είτε από τη χρήση ειδικών εφφέ, είτε μέσα από το θέατρο και τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία της εξέλιξης έγκειται ο ρόλος του καλλιτέχνη να παρακολουθεί, να ακολουθεί και να καθοδηγεί δίνοντας το στίγμα του ώστε να γίνει αντιληπτό το έργο στον θεατή.
MIKROKOSMOS
Keywords: ΤΑΙΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ; MOVIE, SHORT LENGTH