Εικονογράφηση Μόδας - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας με τίτλο «Εικονογράφηση Μόδας» είναι η δημιουργία μιας σειράς εικονογραφήσεων εμπνευσμένες από τη σύγχρονη και vintage μόδα, με την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών εικονογράφησης. Το πρακτικό κομμάτι της εργασίας συνοδεύεται από την θεωρητική προσέγγιση του θέματος με αναφορές τόσο στην ιστορία της εικονογράφησης μόδας, όσο και στο πεδίο εφαρμογής της. Επιπλέον, παρουσιάζεται η προσωπική εμπειρία και εξέλιξη σε σχέση με την εικονογράφηση μόδας, καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την υλοποίηση των εικονογραφήσεων. Τέλος, αναλύονται στοιχεία τα οποία προσεγγίζουν τον τρόπο οργάνωσης και παρουσίασης της οπτικής πληροφορίας.

The primary aim of this thesis is the creation of a fashion illustration series inspired by modern and vintage fashion, based on different illustration techniques. Besides the practical part of this thesis, there is also its complementary theoretical approach, which focuses on both the history of fashion illustration and its field of application. In addition, the personal progress in relation to fashion illustration is presented, as well as the methodology followed for the creation of the illustrations. Finally, there are analyzed elements, which approach the way of organization and presentation of visual information.
Fashion Illustration
Keywords: εικονογράφηση, μόδα