Το ημερολόγιο ενός γαλανομάτη γίγαντα - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το παραστατικό εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη και συνειδητή επίγνωση του ενοποιημένου καλλιτεχνικού και αξιακού σκοπού που κλήθηκε να πραγματώσει. Ως εκ τούτου, λόγω της βαρύνουσας σημασίας που κατείχε ο θεατρικός και δή αφηγηματικός, μονολογικός ρυθμός και ουσία, κρίθηκε απαραίτητο να μην “επισκιαστεί” επ’ ουδενί καμιά παράμετρός του από τις άλλες δυό τέχνες που συνήργησαν στην παράσταση αυτή. Παρά ταύτα, βαθιά μου πεποίθηση είναι πως η μουσική οφείλει να απεγκλωβιστεί από το συνήθη προγραμματικό ή συνοδευτικό χαρακτήρα που πάμπολλες φορές επέχει σε θεατρικά δρώμενα. Συνεπώς, η συνθετική διαδικασία πραγματοποιήθηκε με γνώμονα το μουσικό μέρος να μπορεί να σταθεί αυθυπόστατα ως αυτόνομη σύνθεση, δίχως να καταντήσει μήτε φλύαρο, μήτε μονότονος θεατής μιας παράστασης.
The diary of a blue-eyed giant
Keywords: Ναζίμ Χικμέτ, αυτοβιογραφία, φυλακή; Nâzım Hikmet, autobiography, jail