Τεχνικές μάθησης κυβερνασφάλειας βασισμένες στο παιχνίδι (GBL) και η αξιοποίηση τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η παρούσα πτυχιακή παρουσιάζει τα προβλήματα και τις απειλές του διαδικτύου του σήμερα και τις προσεγγίσεις που έγιναν στο παρελθόν, μαζί με τους λογούς που αποτυγχάνουν να ικανοποιήσουν τον απλό χρήστη. Τέλος, παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση των απλών χρηστών ως προς τις προαναφερθέντες απειλές.
Keywords: Διαδίκτυο, Παιχνίδι, Εκπαίδευση, Security Awareness, Card Game