Δημιουργία συλλογής από εμψυχωμένες εικόνες GIF lo-fi αισθητικής - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Δημιουργία μίας συλλογής εικόνων GIF με θέμα την σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο με το σύγχρονο, αστικό περιβάλλον, εμπνευσμένη από την lo-fi αισθητική τόσο σε επίπεδο μουσικής όσο και εικόνας.
Keywords: GIF, lo-fi, οπτικοποίηση, χώρος, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίκτυο, συλλογή, anime.