Συμπληρωματικό αρχείο δικηγορικού γραφείου Αθανασίου Λαβράνου - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Στον τελικό σκοπό της, η εργασία αυτή αποσκοπεί να αναδείξει την κοινωνική αξία από την λειτουργία ενός δικηγορικού γραφείου, το ρόλο του δικηγόρου ως καθημερινού σύμβουλου, καθώς και την ιδιαίτερη χρησιμότητα του δικηγορικού αρχείου. Επιπρόσθετα επιτρέπει στον αναγνώστη να αντιληφθεί τον αρχειονομικό πλούτο μιας δικηγορικής υπόθεσης.
Keywords: Συμπληρωματικό, Δικηγορικό, Αρχείο