Η μουσική στον πολιτισμό της Κίνας σε σχέση με την θρησκεία του Ταοϊσμού - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Μια εργασία που περιγράφει την μουσική της Κίνας σε θρησκευτικό επίπεδο και πως αυτή συσχετίζεται με την θρησκεία του Ταοϊσμού.
Keywords: Μουσικοί Πολιτισμοί, Κίνα, πολιτισμός Κίνας, μουσική Κίνας, Ταοϊσμός, θρησκευτική μουσική, κινέζικα όργανα