Σχεδιασμός πλατφόρμας πολιτιστικού περιεχομένου - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αφορά την ανάλυση και τον σχεδιασμό μίας πρωτότυπη πολυμεσικής και διαδικτυακής πλατφόρμας καταχώρησης και αναζήτησης οπτικοακουστικών Μουσικών Τεκμηρίων για τις Φιλαρμονικές της Κέρκυρας. Αντλήσαμε αποτελέσματα μέσα από ανάλυση παρεμφερών πλατφόρμων και δημιουργήσαμε use case scenarios και sequence diagrams των διαθέσιμων λειτουργιών της πλατφόρμας, τα οποία στη συνέχεια μεταφράσαμε σε wireframes οθονών για την διαδικτυακή πλατφόρμα και την εφαρμογή σε smart phones. Aναλύσαμε τις λειτουργικές και μη λειτουργικές απαιτήσεις στα δύο περιβάλλοντα και καταγράψαμε πιλοτικά σενάρια χρήσης με τις λειτουργίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή. Τέλος, μέσα από την Phase 2 κάναμε προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να εμπλουτιστεί το άνωθεν σύστημα με περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες.
Keywords: Πολιτισμός, Κέρκυρα, Φιλαρμονική, Μουσική, Εφαρμογή, Πλατφόρμα, Διαδίκτυο, Σύστημα, Κινητό, Ανάλυση, Σχεδιασμός; Culture, Corfu, Philarmonics, Music, Application, Platform, Internet, System, Mobile, Analysis, Design