Οπτιακουστικό έργο, ταινία μικρού μήκους με τίτλο: DisConnected/https://www.youtube.com/watch?v=6UVjsEync9M - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελείται από το οπτιακουστικό έργο µε τίτλο “DisConnected” που αφορά την ταινία µικρού µήκους διάρκειας εννέα λεπτών και εικοσιέξι δευτερολέπτων και το κείµενο που συνοδεύει το έργο. Πιο αναλυτικά, το θέµα του έργου πραγµατεύεται την σύνδεση που έχει η τεχνολογία και συγκεκριµένα το κινητό τηλέφωνο και τα social media µε τον άνθρωπο στη σύγχρονη εποχή. Πως αυτό επηρεάζει τον συναισθηµατικό του κόσµο συνεπώς και την αντίληψη του για την ζωή. Ο στόχος της εργασίας είναι η έρευνα σε συνδυασµό µε την τέχνη και συνεπώς η κατανόηση της σχέσης τεχνολογίας-ανθρώπου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ραγδαία. Τέλος, βασικό κίνητρο της εργασίας αφορά η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση για την επιρροή
Keywords: Οπτιακουστικό έργο, ταινία μικρού μήκους