Μετάφραση της ερευνητικής εργασίας : Η Μελίντσε ως σύμβολο της ιθαγενικής κοινωνίας - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Είναι μιαμετάφραση μέρους μιας ερευνητικής εργασίας η οποία έχει ως θέμα την Μαλίντσε, την ανάλυση του όρου ​Μαλιντσισμός και την γυναικεία πτυχή της ιθαγενής κοινωνίας.
Keywords: Μελίντσε, Μελιντσισμός, Μαλινάλλι, ιθαγενής πολιτισμός