Έτος 2484- Περιβάλλον 18: Μια δυστοπική κοινωνία. (Θεωρητικό κείμενο και Ταινία μικρού μήκους 3D animation) - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Το έτος 2484 μια μικρή κοινωνία έχει επιβιώσει μετά από την ολοκληρωτική καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Οι επιζήσαντες, η άρχουσα τάξη και οι ελεγχόμενοι, ζούνε σε ένα κλειστό προστατευμένο περιβάλλον χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, χωρίς γνώση για το παρελθόν και την ιστορία. ο μόνος κόσμος που γνωρίζουν είναι αυτός του θόλου. Η κυρίαρχη τάξη θέλει να αποφύγει τα λάθη και τις αιτίες που οδήγησαν στην καταστροφή. Ξαναδημιουργεί τον πολιτισμό από την αρχή κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, μέχρι ο πλανήτης να ξαναβρεί τη φυσική του ισορροπία. οι συνθήκες αυτές δημιουργούν μια δυστοπική κοινωνία χωρίς καμία εξέλιξη. Ο κοντ όταν συνειδητοποιεί αυτό που συμβαίνει αποφασίζει να δραπετεύσει.

In the year 2484 a small society has survived after the total destruction of the planet and humanity. Survivors, the ruling class and the controlled, live in a closed protected environment without contact with the outside world, without knowledge of the past and history. the only world they know is that of the dome. The ruling class wants to avoid the mistakes and causes that led to the disaster. re-creates the culture from the beginning under controlled conditions, until the planet regains its natural balance. these conditions create a dystopian society without any development. When Kond realizes what is happening, he decides to escape.
Year 2484- Environment 18. A dystopian society.
Keywords: Εξέλιξη, καταστροφή, περιβάλλον 18, θόλος, δυστοπία, έλεγχος, διαφυγή, περιπλάνηση, ερείπια, Αναγέννηση.; Evolution, destruction, environment 18, dome, dystopian, control, escape, wandering, ruins, regeneration.