Memoirs: short animation film - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Δισδιάστατη, ασπρόμαυρη ταινία κινουμένων σχεδίων, μικρού μήκους, με θέμα τα όνειρα και της εμπειρίες της πρωταγωνίστριας. Συμβολισμοί και εξερεύνηση του ονειρικού με βάση τις θεωρίες του Φρόυντ και του Γιούνγκ.

Two-dimensional, black and white short animation film, with the protagonist's dreams and experiences. Symbolisms and exploration of dreams based on theories of Freud and Jung.
Keywords: κινούμενα σχέδια, δισδιάστατα, όνειρα; animation, 2d, dreams