Mapping ελέγχου - ήχου με πρότυπο τα ακουστικά μουσικά όργανα και σκοπό την ζωντανή εκτέλεση ηλεκτρονικής μουσικής, θεωρία και εφαρμογή. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται ένα μοντέλο mapping (συσχέτισης) μεταξύ συσκευών εισόδου και λογισμικού παραγωγής ήχου με σκοπό την κατασκευή εκφραστικών ψηφιακών μουσικών οργάνων. Βασική αρχή στην κατασκευή του μοντέλου είναι η χρήση των ακουστικών μουσικών οργάνων ως πρό τυπο. Το προτεινόμενο μοντέλο δίνεται και σε εφαρμοσμένη μορφή σε λογισμικό το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της εργασίας.
Keywords: mapping, απεικόνιση, αντιστοίχηση, ψηφιακά μουσικά όργανα, ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, λογισμικό