Σχεδιασμός και ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής για αξιολόγηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό μίας διαδικτυακής εφαρμογής, με σκοπό την αξιολόγηση πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από φοιτητές. Η έλλειψη μίας τέτοιας ιστοσελίδας στον Ελληνικό ιστό, προκάλεσε την επιθυμία για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Οι χρήστες κάνουν εγγραφή στη πλατφόρμα επιλέγοντας σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως το πανεπιστήμιο και το τμήμα που ανήκουν. Έπειτα, συνδέονται στην ιστοσελίδα και υποβάλλουν μία κριτική για το τμήμα τους. Η συνολική βαθμολογία αντιστοιχεί τόσο στο τμήμα, όσο και στο ίδιο το πανεπιστήμιο. Οι χρήστες αυτοί έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν αυτή τη κριτική σε περίπτωση που το θελήσουν. Οι αξιολογήσεις των φοιτητών συντελούν στη δημιουργία των μέσων όρων για τα εκπαιδευτικά αυτά ιδρύματα. Επιπρόσθετη λειτουργία αποτελεί, η επιλογή παρουσίασης των πανεπιστημίων με βάση τη τοποθεσία τους (Βόρεια, Κεντρικά και Νότια).

This particular thesis includes the development and design of a web-based application for the evaluation of university institutions by students. The lack of such a website in the Greek web, caused the desire to create this website. The users register on the platform by selecting important features, such as the university and the department, that they belong to. Then, they log in to the website and submit a review of their department. The overall score corresponds to both the department and the university. These users have the option to delete or modify their review, if they wish to do so. Student reviews contribute to the creation of averages for these educational institutions. An additional function, is the option of presenting universities by location (North, Central and South).
Keywords: διαδικτυακή εφαρμογή, αξιολόγηση, ιδρύματα, φοιτητές, ιστοσελίδα, πανεπιστήμιο, τμήμα, κριτική, βαθμολογία; web-based application, evaluation, institutions, students, website, university, department, review