Υπάρχει σωτηρία για τις μειονοτικές γλώσσες; - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το πρωτότυπο κείμενο του Eric Garland πραγματεύεται την επιρροή που ασκεί η οικονομία και η παγκοσμιοποίηση στις γλώσσες του κόσμου, δίνοντας πάτημα στις ήδη κυρίαρχες γλώσσες να θριαμβεύσουν, και ωθώντας τις μειονοτικές γλώσσες του πλανήτη προς την εξαφάνισή.
Can minority languages be saved?
Keywords: γλώσσα , παγκοσμιοποίηση, βιομηχανίες, μειονότητες; language, globalization, minorities, dead languages