Μετάφραση και Σχολιασμός αποσπάσματος του βιβλίου «Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου» του συγγραφέα, ιστορικού Υποπλοιάρχου(ΕΦ/Ο) Παναγιώτη Γέροντα ΠΝ, σελίδες 86-105 - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα πτυχιακή αποτελεί μετάφραση αποσπάσματος του βιβλίου Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου» του συγγραφέα, ιστορικού Υποπλοιάρχου(ΕΦ/Ο) Παναγιώτη Γέροντα ΠΝ. Συνοδεύεται από σχολιασμό της μεταφραστικής διαδικασίας, παρουσίαση των μεταφραστικών προβλημάτων και επίλυσή τους, γλωσσάριο όρων και βιβλιογραφία.

This thesis is a translation of an excerpt from the book "Μεθ' ορμής" by author, historical Lieutenant Commander (EF / O) Panagiotis Gerontas PN. Accompanied by commentary on the translation process, presentation of translation problems and their solution, glossary of terms and bibliography.
Keywords: ελληνικό, πολεμικό, ναυτικό, ιστορία; greek, navy, history