Το μουσείο, ως μέσο προβολής πολιτισμικής κληρονομιάς και η σχέση του με τον άνθρωπο. - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο, την ανάδειξη της σχέσης του ανθρώπου με τον πολιτισμό και πως αποδίδεται από τους πολιτιστικούς φορείς και συγκεκριμένα τα μουσεία. Επίσης αναφέρονται προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν (τα μουσεία) και πως το κοινό αντιλαμβάνεται την ιδέα του σύγχρονου μουσείου.
Keywords: Πολιτισμική κληρονομιά, Μουσεία, Επισκέπτης, Αισθητική